Transparant en altijd in overleg, met wederzijdse goedkeuring

Tarieven

Door de kosten te minimaliseren en zo eerlijk mogelijk te rekenen kan altijd een mooie prijs gemaakt worden voor uw website.

Een mooie website ontwikkelen en onderhouden hoeft naar mijn mening niet duur te zijn. U betaalt eenmalig voor uw website en eventueel jaarlijks of maandelijks voor extra diensten.

Domein en certificaten

Een veilige plek online

Bij Define - Function betaald u eenmalig voor de aanschaf van het domein en het SSL - Certificaat. Daarna betaalt u enkel de jaarlijkse verlengingskosten.

 • Domein: 6 euro per jaar
 • SSL Certificaat: 12 euro per jaar

Ontwikkelen van uw website

Uw website

Bij Define-Function wordt gewerkt met een uurtarief van 25 euro. Onderstaande prijzen zijn een indicatie en worden gehanteerd bij het opstellen van een offerte. Alle websites worden standaard geleverd met contactformulier.

 • Basis website (one pager): ~200 euro
 • Geavanceerde website: ~400 euro
 • Complexe website: In overleg, naar rato van hetgeen gewenst is.

Onderhoud van uw website

Aanpassingen zijn op ten duur altijd nodig.

Met een maandelijks onderhoudscontract bent u verzekerd van een aanspreekpunt voor het doorvoeren van wijzigingen. Bij een complexe (dynamische website kan inhoud zelf gewijzigd worden)

 • Onderhoud: 35 euro per maand

FAQ

Veelgestelde vragen
 1. Als u een website heeft, moet deze worden gekoppeld aan een domein om online toegankelijk te zijn. Define - Function heeft een Reseller pakket bij Versio en schaft zodoende ook hier het domein aan. Bij de aanschaf en verlenging van het domein worden de kosten direct doorberekend,

 2. Met zoekmachineoptimalisatie tracht Define - Function de bereikbaarheid van uw website te vergroten door teksten dusdanig op te laten stellen dat deze snel gevonden worden. Daarnaast worden zoekwoorden opgesteld en toegevoegd aan de website zodat zoekmachines deze sneller kunnen vinden. Hiervoor wordt een AI gebruikt, dit kost eenmalig 50 euro.

 3. Afhankelijk van de complexiteit van de website (basis, geavanceerd of complex) en in combinatie met uw eisen en wensen kan dit tussen de 2 a 3 weken duren vanaf het moment dat u de foto's en teksten heeft aangeleverd.

 4. Define - Function is een eenmansbedrijf en stemt de beschikbaarheid en doorlooptijd af aan de hand van uw eisen en wensen voor uw nieuwe website.

  Bootstrap: Het veelzijdige raamwerk

  Bootstrap is niet alleen populair bij Define – Function, maar heeft in het verleden ook dienst gedaan als raamwerk voor onder andere Twitter. Dit laat zien hoe veelzijdig het raamwerk is en hoe het zich kan aanpassen aan verschillende projecten.

  Optimaliseer je website met Bootstrap

  Door gebruik te maken van Bootstrap ben je er zeker van dat jouw website geoptimaliseerd wordt voor zoekmachines. Het raamwerk biedt namelijk diverse functionaliteiten die bijdragen aan betere vindbaarheid in zoekmachines zoals Google. Zo zijn de codes gestructureerd waardoor zoekmachine spiders eenvoudig door de pagina's kunnen crawlen en indexeren. Door deze voordelen is Bootstrap niet alleen handig voor ontwikkelaars, maar zorgt het ook voor betere resultaten op SEO-gebied.

  Maatwerk

  Door gebruik te maken van Bootstrap kan sneller in uw behoefte voorzien worden. Dit zorgt ervoor dat u sneller online bent, Define - Function werkt niet met Wordpress.

 5. Bij het bespreken van uw ontwerp kunt u aangeven welke onderdelen dynamisch opgezet moeten worden. Dit betekend dat u ook een aparte plek op uw website krijgt waar u teksten, afbeeldingen en/of andere elementen van uw website kan wijzigen. Define - Function biedt ook onderhoudscontracten aan waarbij u wijzigingen kunt doorgeven voor op de website.