Het belang van het onderhouden van uw website

Het onderhouden van uw website kan een lastige taak zijn. Doordat software vaker ouder wordt, betekent dit dat veel onderdelen van uw website bijgewerkt moeten worden naar de laatste versie. Dit kan leiden tot verouderde content en mogelijke veiligheidsrisico's.

Profiteer van ons onderhoudscontract

Met een onderhoudscontract bij Define - Function bent u verzekerd van regelmatige updates en bijwerkingen aan uw website. Hiermee voorkomt u dat uw website kwetsbaar wordt voor cyberaanvallen of technische problemen die kunnen optreden door verouderde software.

Gemakkelijk wijzigingen doorvoeren

Ook zult u merken dat u de teksten, afbeeldingen of zelfs gehele pagina's in de loop der tijd wilt gaan wijzigen. Met een onderhoudscontract is het mogelijk om dit door Define - function te laten uitvoeren. Mocht u gekozen hebben voor een complexe dynamische website, dan heeft u zelf de mogelijkheden om dit gemakkelijk uit te voeren. Kies daarom voor een onderhoudscontract en blijf volledig up-to-date met uw website, zonder dat het u extra tijd of stress kost!

Onderhouden van uw website

FAQ

Veelgestelde vragen
  1. Uw website wordt niet gemaakt in Wordpress of iets soortgelijks. Het standaard wijzigen van afbeeldingen en/of teksten is niet mogelijk. Bij een dynamische website is dit wel mogelijk.

  2. Het onderhoudscontract kost 35 euro per maand en geeft recht op 1 uur onderhoud per maand. Alle uren die niet gebruikt worden schuiven automatisch op naar de volgende maand. Het termijn van een onderhoudscontract is standaard 6 maanden, na dit termijn vervallen de onderhoudsuren.

  3. Tot 30 dagen na oplevering geeft Define - Function de mogelijkheid om nog wijzigingen aan te brengen binnen het tarief van de offerte. Hiervoor is geen onderhoudscontract nodig.